2015 Hyundai Elantra Review

Izvornik: 2015 Hyundai Elantra Review

Ja nikad ne bi pomislio da Hyundai možete učiniti osim kola. Dobro, dobro, ja sam žensko ne mogu da shvatim automobile. Ali morate priznati, i dalje je prije 5-6 godina, korejska vozila je jasno inferioran da preuzme japanski. Sada, mislim da je ovo auto je sasvim na nivou. Ukoliko smatrate da je pregleda je spidercars (fotografija uzeti u istom mjestu) konačna.

2015-Hyundai Elantra-

Ovaj 2015 Hyundai Elantra pregled objašnjava promjene za modelsku godinu, daje sažetak 2015. Elantra, a uključuje i Hyundai Elantra sigurnost, pouzdanost, i ocjene potrošnju goriva.

Hyundai Elantra-2015.-Brasil

Ono što je 2015 Hyundai Elantra?

Hyundai Elantra natječe protiv drugih kompaktne limuzine, a prorezom u proizvođača automobila postavi između manjih i većih Accent Sonata. Hyundai i prodaje automobila pod nazivom Elantra Touring, pet vrata, karavan zasnovan na evropskom Hyundai i30 i potpuno nevezano za Elantra Sedan.

1435081448_2016-hyundai-elantra-novi

Što je novo u 2015. godini?

Prošle godine, Hyundai Elantra potpuno redizajniran je na velike kritike i rastuće prodaje. Dakle, promjene za 2015. modelsku godinu su minimalne, uključujući ActiveEco revizija softvera motor i mjenjač za bolji ubrzanje i povećanje stvarnog svijeta potrošnju goriva kako bi se bolje liče na 29-grad / 40-autoput MPG rejting na prozoru naljepnici. Ostale manje promjene uključuju blago rekalibrisani električni servo, opcionalni pomoć na cesti kit, i nove svjetla za maglu za GLS Preferred paketa.

bb70e06a95e6d22f60bc2d008f454445x

Trim nivoi i Značajke

2015 Hyundai Elantra vam daje svoj izbor dva nivoa opreme i nekoliko opcija paketa, u rasponu od golih kostiju 16.000 $ GLS ekonomija Sedan u gotovo luksuzni Limited sa Premium paket koji je na vrhu od oko 23.000 $.

I rekavši golih kostiju, mislimo golih kostiju. Standardna oprema za Elantra GLS uključuje 15-inčne čelične točkove sa poklopcima, a šest-brzinskim ručnim mjenjačem, a stražnji odmrzavanje, a 60/40 dvokrilna zadnja naslon, a nagib volan, moć grijani retrovizori, električni prozori i vrata moć brave sa Daljinsko otključavanje. Iznenađujuće funkcijama na ovom ekonomiju limuzina uključuju šest zvučnika audio sistem sa CD player, zajedno sa USB portom, pomoćni audio ulaz i XM satelitski radio. Možda će vam biti iznenađen onim što nedostaje ovom popisu: klima uređaj i tempomat.

Za one stavke, morate Pony se za popularni paketom opreme, što uključuje i 16-inčne točkove sa punim poklopcima kotača i teleskopski upravljač. Poželjan paket opreme dodaje zrak i krstarenje plus neki nadograđeni interijer materijale i udobnost kao što su klizna centar naslon za ruke i svjetla za taštinu ogledala. Također vam daje Bluetooth hands-free pozive, audio komande na volanu, i svjetla za maglu. U međuvremenu, za navigaciju paket dodaje sistem touch-screen sa retrovizor prikaz kamera, zajedno s automatskim prednjim i bolje ozvučenje.

i_693343

Korak do Elantra Limited, ako samo za oštre-tražim 17-inčne aluminijumske felne. To će vam dati standardni automatski mjenjač, ​​prednja svjetla za maglu, retrovizor žmigavcima i crnu Chrome rešetku.Zakoračite naći kožne presvlake, zajedno sa snagom Sunčani krov, i, nevjerojatno, grijana sjedala za sve svoje putnike. Pokušajte zaključak da funkcija u automobilu ispod $ 50,000. Na top-of-the-line Elantra ograničenom može biti opremljen Premium paket koji dodaje premium audio, navigacija sa zadnju kameru, i otključavanje i paljenje.

29c280a0-54a4-11e4-b4c4-b917096040a0_17-2015-Hyundai-Elantra-Sedan-Auto-GL-city-sedan-compact-2015-hyundai-

Pod 2015. Hyundai Elantra je Hood

Napajanje 2015 Hyundai Elantra je Zippy 148 konjskih snaga, 1,8-litarski četverocilindrični motor uparen sa svojim izbor šest-brzinskim ručnim ili šest brzina Shiftronic automatskim mjenjačem pokreće Elantra je prednje točkove. Ove godine Elantra dobiva revidirani motor i mjenjač mapiranje ograničiti zec počinje za one koji pate od desnom nogom leaditis, koji bi trebao dokazati da je olakšanje za putnike i osigurati manju potrošnju goriva. EPA Ocjena je još uvijek impresivnih 29 MPG u gradu i 40 mpg na autocesti s bilo prijenosa, ali revizija softver može pomoći da one uzvišene brojke bliža realnosti.

2015-Hyundai Elantra-1-

Sigurnost i pouzdanost

Standardna sigurnosna oprema na 2015 Elantra uključuje čitav niz zračnih jastuka: dva prednja, dva prednja strana, i dual strani zavjese. Protiv blokiranja kočnice sa elektronskom distribucije sile kočenja i pomoć pri kočenju, kontrolu proklizavanja, i kontrola stabilnosti su standardne.

U vrijeme pisanja ovog teksta, ni Nacionalna uprava Highway Traffic Safety (NHTSA), niti je Institut za osiguranje za Highway Safety (IIHS) su obavili crash testove na 2015 Elantra, ali IIHS nije podari po Elantra prestižnog Top Safety Pick oznaka za 2015. modelsku godinu.

Ista priča za Consumer Reports i JD Power and Associates; niti je ocijenio 2015 Elantra ali oba su dali 2015. godine Elantra je iznad Prosječna ocjena kada je u pitanju predviđa pouzdanost.

2015-Hyundai Elantra--30-1024x682

Fun Facts

Iako je 2015 Hyundai Elantra se smatra kompaktni automobil iu tački cijenu i popularna percepcija, tehnički to je ocijenio srednje veličine automobila od strane EPA, što je činjenica koja postaje savršeno jasno čim ubaci u zadnje sjedište i postati zapanjen po prostranosti . Vaša stražnji putnici će biti impresionirani na raspolaganju grijači sjedala, kao ni drugo vozilo u svojoj klasi, čak nudi zagrijati njihove zanemarene lepinje.

2015-Hyundai Elantra-motora

Related Posts